Voditeljica Jovana JEREMIĆ nikako ne prestaje da šokirao javnost sa svojim čudnim i neobičnim izjavama. Od kako je na TV pinku ne prestaje da iznenađuje gledaoce a veliki broj njih su zavoljeli baš nju i navikli su da svaki dan ima neke skandale o kojima se svi smiju.

Tako je ona sada ponovo napravila jednu neprijatnu situaciju. NAIME VODITELJ Ognjen Amidžić je snimao tada prazničnu emisiju Ami G show u kojoj su tada bili gosti Tanja Savić, Ivica Dačić, Jovana JEREMIĆ I Branimir Nestorović. Nakon pola sata se desila jedna neprijatna situacija. Pjevačica Tanja SAVIĆ JE otišla do toaleta i nije se više vraćala a svi su se iznenadili radi toga.

Amidžiću je jako neprijatno bilo i on kaže da ne zna koji je to razlog napuštanja i da to treba da se pita Tanja a ne on kako su naveli.

Ali sada su se pojavili novi detalji. Pjevačica je odlučila da napusti studio radi Jovane Jeremić za koju nije se znalo da će skupa biti tu. Već pri samom ulasku Jovana je vidjela Tanju a Tanja je tada prevrnula očima i trpjela je koliko je mogla a onda napustila sve.