Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Tanja Savić se pokajala zbog ljubavi sa Draškom: Ispričala pravu istinu, ali i sve o njegovoj babi! – Apotekica

Vrijeme je da ponovo govorimo o našoj estradi, a ovo je jedna od vodećih tema svih medija. Kao što ste imali priliku nekoliko dana da čitate, vijest je o ljubavnoj aferi između Tanje Savić i Draška Stanivukovića.

O njihovoj ljubavi najprije je počela da govorio voditeljica jutarnjeg programa Jovana Jeremić, a ubrzo su počeli da se pojavljuju razni detalji koji su otkrivali njihov odnos. Čak je na sve to komentar dao i Tanjin bivši muš Dušan, koji je bio vidno izrevolitan onim što se piše.

Bivši muž je javno počeo prijetiti Drašku, a nije štedio ni svoju bivšu suprugu. Tanja Svić nije željela da se na početku oglašava povodom ove priče, a vidjeli smo kako je dobila mnogo podrške od svojih kolega, kako bi nastavila sa ljubavnom romansom.

Prije nekoliko dana gostovala je u jednom beogradskom klubu, kada je napokon željela da odgovori na pitanja novinara. Progovorila je o ljubavi sa Draškom, ali ipak je otkrila i neke detalje iz odnosa sa bivšim suprugom.

Smatrate li vi da bi njihova ljubav mogla da napreduje ili je to samo neka avantura koja će ubrzo da se prekine!? Pišite nam svoje mišljenje u komentare!