Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Tanja Savić napokon progovorila o ljubavnoj vezi sa Draškom Stanivukovićem: ”Moj je dečko, a srce mi je ostalo u Banja Luci..” – Apotekica

Posljednjih nekoliko dana svi mediji bruje o ljubavnoj vezi folkerke Tanje Savić. Kroz medije je počela kužiti priča o njihovoj vezi, ali niko od njih nije želio da da nikakav komentar na tu temu. Čak ni mladi gradonačelnik Banja Luke nije želio da komentariše.

Tanja očigledno nije više mogla da podnese pritisak medija, pa je prilikom nastupa u jednom beogradskom lokalu, odlučila da progovori o ovoj temi i napokon da intervju.

I tom prilikom nije željela da daje direktne odgovore, nego je okolišala, ali između redova se moglo mnogo toga shvatiti. Novinari su je tom prilikom upitali šta ima da kaže za grad Banja Luku, a ona je odgovorila da je njeno srce u tom gradu.

Svi su počeli da to povezuju sa mladim gradonačelnikom, da bi pjevačica otkrila kako tamo živi jedna djevojka koja već godinama redovno i marljivo radi na održavanju njene fan stranice i da zato mora da voli ovaj grad.

Naravno novinari su odmah shvatili da okoliša, dok je na pitanje gdje joj je dečko, samo rekla da novinari najbolje znaju gdje je on. Ispratila ih je uz osmijeh i ostavila idalje znatiželjne.