Tanja Savić NAKON SVIH PROBLEMA PONOVO U JAVNOSTI! Ovaj detalj na vratu je otkrio kakve je probleme imala u braku! - Apotekica

Tanja Savić NAKON SVIH PROBLEMA PONOVO U JAVNOSTI! Ovaj detalj na vratu je otkrio kakve je probleme imala u braku!

Tanja Savić je posljednjih dana glavna tema novinara. Njen brak je na tankoj nozi i mnogo je klimav jer se njen suprug upravo pokušava da odvikne od poroka koji ga je zaslijepio. Tanja je zbogsupruga i problema u braku morala da se jedno vrijeme povuče sa estrade ali sada tvrdi da je sve u najboljem redu.

 

 

 

 

 

 

Naime, kako saznajemo, muž Tanje Savić je na jednoj privatnoj klinici u Beogradu i tamo ima sve tretmane kako bi se što prije izliječio.

Svi se nadamo da će to i uspjeti ali Tanja Savić do sada nikadanije htjela da priča o tome. Čim je riješila problem sa suprugom, odmah se vratila svojoj karijeri. Ponovo je počela da zarađuje novac pjevajući.

Sada joj mnogo više i treba novca jer mora da liječi supruga. Tanja sinoć nije htjela da komentariše svoju privatnost.

Ono što je bilo jako očito, jeste da se Tanja Savić dobro provodila. Cijelu večer se smijala i nije skidala osmjeh sa lica.

Zaista je izgledala sretno a da li je to ustvari tako, samo ona zna. Zapjevala je na bini i podigla publiku u vis. Mnogo je vole i ima mnogo fanova. Tanja je zaista vrhunska pjevačica, jedva čekamo nove pjesme koje nam je pripremila.

Facebook Comments
loading...
Shares