Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Tajni susret Tanje Savić i Draška Stanivukovića na Jugovu! Dobila poljubac i skupocijeni poklon. Ev o čemu je riječ.. – Apotekica

Ukoliko pažljivo pratimo vijesti o ovim mladim ličnostima , pojedini detalji mogu da nam otkriju kako se zaista radi o ljubavnoj romasni. Oni nikada nisu željeli javno da izađu i kažu da li su u vezi ili ne, ali novinari su im u svakm trenu za petama i prate svaki njihov korak.

Pojavile su se razne spekulacije , a prije nekoliko dana dobili smo informaciju da se Tanja mnogo zaljubila i da joj teško pada razdvojenost od mladog gradonačelnika. Željela je da provede neko vrijeme s njim, pa ga je pozvala u vilu koja se nalazi u blizini Smedereva.

Međutim, tada je Draško imao nekih poslovnih obaveza zbog kojih je odletio u Pariz, ali čim je sve završio vratio se kući, a potom otputovao do vile kako bi udovoljio Tanji.

Nekoliko dana su bili u iznajmlejnoj vili, koja se uglavnom iznajmljuje za vjenčanja, veća slavlja i slično. Otkriveno je i da su bili na romantičnoj večeri koja je protekla veoma ugodno, sa osmijesima na licima, ”slučajnim dodirima” i iz njihovih pogleda vidila se velika strast.

Izvori koji su bili u tom restoranu otkrili su nam kako su se cijelo vrijeme smijali, Draško je poljubio Tanju nekoliko puta u obraz, a onda su se uputili prema svom smještaju.