Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Svima poznata pjevačica Ćana i njeni hitovi: Ali rijetko ko zna njeno pravo ime i prezime! – Apotekica

Pjevačica koja je dala sama sebi umjetničko ime ”Ćana” izgradila je karijeru sa tim imenom. Znaju je svi po dobrim pjesmama i energiji koju prenosi, ali rijetko ko zna njeno ime. Ima mnogo takvih poznatih ličnosti koji imaju nadimke a kriju svoja prava imena. Ova pjevačica nikada nije bila poznata po skandalima, posao joj je da pjeva i da uveseljava fanove, ništa drugo je ne zanima. Svojim glasom osvaja mnoga srca. Njeno ime je Stanojka Mitrović. Nikada ne biste pogodili da se tako zapravo zove.

A razlog je bio da se tako zove , zbog majčinih gubitaka djece. Ona je šesto dijete po redu a prije nje, troje djece je umrlo.

Karijeru je započela samo sa svojih 19 godina, u kafani i to u Subotici. Vedra žena koja svojom pojavom mami ljudima osmijeh na lice. Uz nju ne možete biti tužni jer svojim glasom popravlja raspoloženje. Kako njeni prijatelji ističu nikada joj nije bilo mrsko raditi,niti pjevati. To ona zaista iskreno voli, što se i primijeti. Ovo je veoma lijep kompliment za jednu ženu, zar ne?