SVI SU ZGROŽENI KADA SU OVO SAZNALI: Evo šta je Miljana Kulić radila u rijalitiju dok kamere nisu snimale!!! - Apotekica

SVI SU ZGROŽENI KADA SU OVO SAZNALI: Evo šta je Miljana Kulić radila u rijalitiju dok kamere nisu snimale!!!

Mnogo toga o Miljani Kulić se ne zna ali svi će polako da je otkriju. Za sada je to jedan bivši zadrugar odlučio da ispriča i zaista je sve zgrozio i doslovno prepao kada je ispričao kako se Miljana ponašala na mjestima gdje nema kamera. Jer ipak, postoji to mjesto na imanju.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Iako je svaki kutak i ćošak pod nadzorom kamera, postoji jedan mali kutak koji ipak nije imao kameru i nije moglo ništa da se snimi. To je kutak gdje je bio maleni Željko.

Taj kutak ili prostor, Miljana je koristila kao sredstvo da bi mogla da drugima govori šta ona poželi. Klela je i pljuvala sve redom, ne samo one koji su joj krivi, nego sve ukućane pa čak i fanove.

Zadrugar koji je ispao je rekao kako bolesnice kao što je Miljana nema na daleko. Ona je psihopata po njegovoj priči i mišljenju.

Priznao je da je Miljana koristila svog sina kako bi se svetila drugima i često je na tom mjestu smišljala planove. Shvatila je šta joj podiže cijenu pa je to i radila.

Postala je veoma opasan rijaliti igrač a to svi i žele. Nadamo se da Miljana se neće vratiti u rijaliti sa gadnijim planovima.

Facebook Comments
loading...
Shares