SVI SU U NEVJERICI: Muškarcu izvadili pincetu iz mokraćnog kanala! 4 godine je trpio bolove i svi se pitaju kako je živ a pogledajte kako je tamo dospjela!!! - Apotekica

SVI SU U NEVJERICI: Muškarcu izvadili pincetu iz mokraćnog kanala! 4 godine je trpio bolove i svi se pitaju kako je živ a pogledajte kako je tamo dospjela!!!

Neke priče zaista su jako čudne i nekada izazovu gađenje, s toga ako imate problema sa stomakom, onda nemojte gledati niti čitati ovo. Naime, priča nam dolazi iz Saudijske Arabije i ovaj dečko ima samo 22 godine, ali je sam sebi stavio pincetu u mokraćni kanal jer je osjetio potrebu za tim. Ovo nije jedini slučaj.

 

 

 

 

 

 

 

Ovaj slučaj je jako dobro poznat medicini jer znaju da muškarci se samo zadovoljavaju seksualno i da im ubacivanje nekih predmeta u intimni organ izaziva zadovoljstvo.

Ovo nije prvi slučaj ali jeste prvi sa pincetom. Do sada, nijedan muškarac nije ubacivao pincetu u svoj intimni organ ali ovaj je zaista imao smjelosti.

Otkrio je da nije imao bolova čak četiri godine i da kada su se oni javili, odmah je došao kako ne bi narušio svoje zdravlje. Svi se pitaju kako je to mogao da učini.

Doktori tvrde da oni muškarci koji to rade sami sebi, imaju i psihičkih smetnji. Zbog toga je doktor i ovome pacijentu preporučio psihologa ali je on odbio da ga posjeti.

Osjeća nelagodu i stid ali sada je dobro. Oporavio se i možda više to nikada ne uradi. Da li vi znate neku priču sličnu ovoj? Pišite nam u komentare.

Facebook Comments
Shares