Svi su očajni! Dječaka još uvijek nema a roditelji se ne odvajaju od rijeke! Ovo je mnogo tužno! Svi se mole samo da ga pronađu!!! - Apotekica

Svi su očajni! Dječaka još uvijek nema a roditelji se ne odvajaju od rijeke! Ovo je mnogo tužno! Svi se mole samo da ga pronađu!!!

Ovaj utorak će sigurno da fugo pamte roditelji šestogodišnjeg dječaka koji je za vrijeme oluje i nevremena sa svojim biciklom pao u nabujalu rijeku. Voda ga je odnijela i još uvijek ne mogu da ga pronađu. Biciklo su odmah pronašli ali dječaka nema. Čak je i majka od tuge skočila za njim ali nije uspjela da ga spasi.

Loading..

 

 

 

 

 

Majka je gledala kako voda nosi sina i borila se svim silama da ga spasi ali uzalud. Ekipa spasioca su izvukli majku i dječije biciklo ali najvažnijeg nema, a to je djeteta.

Svi su mnogo očajni i traže pomoć. Znaju koliko je opasno i šta sve mogu da očekuju. Mogu da očekuju i sve i ništa. Ne žele samo da misle da najgore.

Dosta spasilačkih jedinica se pridružilo ovoj akciji i traže ga svakog sata. Do sada nema uspjeha i uvijek izađu tužnih lica.

Od sinoć, Bosna se povukla 30 mm i sada se iskreno nadaju da će da ga pronađu ako je u vodi, a iskreno svi se nadamo da je uspio da se izvuče. Njegova porodica je očajna i samo žele da ga pronađu živog i zdravog.

Ovo je kao noćna mora za njih iz koje nikako da se probude. Plaše se da je negdje i ne može da se spasi. Nadamo se da će uskoro da ga pronađu.

Facebook Comments
loading...
Shares