Svi su na nogama: Kija Kockar se PONOVO UDAJE, čak je i sliku u vjenčanici objavila!!! - Apotekica

Svi su na nogama: Kija Kockar se PONOVO UDAJE, čak je i sliku u vjenčanici objavila!!!

U emisiji Premijera, Kija Kockar je bila gošća i tamo je izjavila da je na vezu sa Slobodanom Radanovićem stavila veliku tačku. Nema pomirenja i ona ne želi da se to desi. Iako su mnogi se radovali njihovim pomirenjem, ona je svima dala do znanja da se to nikada neće desiti.

Loading..

 

 

 

 

 

Rekla je jasno da je na to davno stavila tačku i privatno i emotivno i da više ne želi da priča o tome, te da moli sve medije da joj ne postavljaju pitanja u vezi njih dvoje.

Istakla je da jedino uživa u prijateljskom druženju jer joj samo oni ne postavljaju pitanja u vezi njega, ali ako ga ne voli zbog čega joj smetaju pitanja?

Šta vi mislite dragi naši? Ili možda samo želi da sakrije privatnost, ili je iskrena?

Na fotografisanju za Sajam vjenčanica, Kija je zaštitno lice, čak je i tada odbila da priča o svom bivšem suprugu. Možda su se ponovo nešto zakačili jer su nedavno uslikani kako šetaju zajedno.

Dodala je još jednom da je Sloba bivši sa razlogom bivši i ne želi da na ovako lijepom mjestu priča baš o njemu, kaže da ne želi da urekne tako lijepe vjenčanice. A sada pogledajte kako ona izgleda u njima.

Facebook Comments
loading...
Shares