Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Svi se pitaju kako Karleuša ima lijepo lice! ”Ne jedem hranu kao vi, paštetu i jaja! To je za mene fuj, ljudi iz moje klase jedu samo ovo..” – Apotekica

Jedna o nakontraverznijih, ali i najpopularnijih pjevačica na našim prostorima svakako je Jelena Karleuša. Mnogi je znaju kao osobu koja kaže sve što misli i nikada nije razmišljala da li njena izjava može nekoga da povrijedi.

Upravo iz tog razloga lak dolazi do konflikta između nje i nekih njenih kolega. Znamo da pjevačica već godinama nije u dobrim odnosima sa Cecom i da se jedino susreću na sudu.

Pjevačica putem društvene mreže ”Instagram” otkriva mnogo stvari iz svog života. Nekoliko puta je pokušala svima da odgovori koja je tajna njene ljepote i mladolikog izgleda, te je izjavila da samo jede zdravo voće, ali i da genetika ima veoma veliku ulogu u tome.

Otkrila je kako nikada ne jede nezdrave namirnice, kao što su pomfrit, čips i slatkiši, a da joj je posljednji obrok oko šest ili sedam sati. Njena kćerka Nika imala je problem sa viškom kilograma, te joj je Jelena pokušala pokazati kakko treba zdravo da se hrani.

Pjevačica je konzumira ni hranu živoinjskog porijekla, te i o tome govori na svom profilu, apelujući ljudima da prestanu sa ubijanjem životinja.