Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Svi iznenađeni njenom bahatom izjavom: ”Zanima vas kako na mom licu nema bora? Nikad nisam jela meso, slatkiše, čips- Mi veća klasa to ne jedemo!” – Apotekica

Jelena Karleuša se odavno razlikuje od svih svojih kolega sa javne scene i poznata je da će reći svoje mišljenje bez obzira da li se ono svidjelo nekome ili ne. Njena izjave često su bile na meti medija, zbog čega bi izazvala lavinu komentara.

Ima ljudi koji je podržavaju takva kakva jeste i vole je upravo iz tog razloga, što se nikome neće ulizivati i pretvarati da je nešto što nije. Danas je teško pronaći osobu koja je kao ona.

Nekoliko puta je istakla da ne jede meso i veliki je protivnik ubijanja životinja. Ne uzima ni kolače, odnosno u velikoj mjeri prati kakvu hranu konzumira. Prije nekoliko dana objavila je jedan status koji je izazvao velike pometnje. Naime, izjavila je kako je još kao mala prestala da jede kolače, slatkiše, grickalice.

Obzirom da je samu sebe pokolebala, oglasili su se novinari koji su objavili sliku sa njene svadbe za Karića, na kojoj se vidi da ona jede kolač. Dodala je kako ne pije ni kafu, nego da iskučivo uzima sve zdravo i da je vegeterijanka.

Jelena je nekoliko puta istakla da ima IQ preko 200 i da lako može da uđe u raspravu sa bilo kim. Ali, ovo je samo još jedan dokaz da nije uvijek sve onako kako ona kaže.