Sve pjevačice su u kupaćim neodoljive, ali je CECA NEUPOREDLJIVO BOLJA! Svima je zastao dah kada su je vidjeli! - Apotekica

Sve pjevačice su u kupaćim neodoljive, ali je CECA NEUPOREDLJIVO BOLJA! Svima je zastao dah kada su je vidjeli!

Nažalost, pjevačicam sa estrade zavisi i stas i glas kada su na sceni od prolaza kod publike. Džabe mu je kada dobro pjeva ukoliko nije obučen kako je in i kako svi traže. Tako je pored svih, Ceca veliki uzor i primjer kako da se ponašaju na sceni i kako da dolaze obučeni.

 

 

 

 

 

 

Ovog ljeta, sve će pjevačice da se pohvale tijelom i kupaćim kostimom, ali ubjedljivo je Ceca najbolja riba na estradi. Iako nema ni 50 godina, ona je zaista mnogo uspjela.

Osim uspjeha, tu je i njen izgled koji priliči djevojkama od 20 godina. Svaka bi trebala da se ugleda na Cecu i da izgleda kao ona.

Kako sve poznate ličnosti, tako i Svetlana Ražnatović skoro svaki dan objavljuje neke objave kako bi pokazala da je i tamo aktivna.

Dobro pjeva, dobro izgleda ali i dobro vlada društvenim mrežama. Pored svega ne poredi se ni sa kim i sama za sebe je ličnost.

Svaka slika zaustavlja dah jer ima bujna poprsja a evo koju je još sliku objavila:

Tko ne bi volio da uživa kao ona? Ceca se mnogo trudila, nekada nije uspjela ni da odmori sve da bi danas ovako uživala. Možda ste i vi jedan talenat. Tko zna.

 

Facebook Comments
Shares