SVE OBJASNILA: Andreana Čekić slikom otkrila sve šta se desilo! Ovo će mnogima da začepi usta! - Apotekica

SVE OBJASNILA: Andreana Čekić slikom otkrila sve šta se desilo! Ovo će mnogima da začepi usta!

Andreana Čekić je prošle godine objavila u svim novinama i na svim društvenim mrežama da se razvodi od tadašnjeg supruga Ivana Miladinovića. Ona je htjela da njih dvoje ostanu u dobrim odnosima, ali bilo je nemoguće. Ipak su morali da prekinu svaki kontakt i da svako krene na svoju stranu.

 

 

 

 

 

 

Ubrzo nakon toga, Andreana je pronašla utjehu u drugome čovjeku a u pitanju je Marko Milošević. Međutim, tek tada su nastali problemi.

Markova još uvijek zakonita supruga je iznijela mnogo laži i optužbi na račun Andreane i Marka i ono što je najgore rekla jeste da je Andreana preotela Marka i da ih je Marko ostavio gladne i žene nju i djevojčicu.

Andreana i Marko su objasnili da su to problemi koji traju godinama između Marka i njegove supruge, te da Andreana ništa nije kriva.

Na sve te priče, Andreana je objavila ovu sliku i napisala da ga voli najviše i stavila je srce u opisu. Očigledno je da oni ne odustaju jedno od drugog a nova pjesma Andreane Čekić je mnogo rekla o njenom životu.

Previše je toga servirala na tacni i nije trebala, ali bitno da je sretna. Marko je mnogo voli i poštuje, zbog njega joj nikada ništa neće biti.

Facebook Comments
Shares