Sve je čista laž: Mnogo su vas lagali ako su rekli da je ova namirnica zdrava! Pročitajte šta kriju na njenom pakovanju!!! - Apotekica

Sve je čista laž: Mnogo su vas lagali ako su rekli da je ova namirnica zdrava! Pročitajte šta kriju na njenom pakovanju!!!

Mnogi su govorili kako je kokosovo ulje jako zdravo i da sve sa njim treba da se radi i pravi, ali ustvari veliku su stvar krili od vas. U nastavku teksta opširnije pišemo o onome o čemu kriju od vas. Nećete vjerovati šta se događa u fabrikama.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, niko do sada nije htio da otkrije da kokosovo ulje u sebi sadrži višak LDL, što znači da ono i nije toliko zdravo kao što se do sada pričalo. Trebate da obratite pažnju.

Iako smo do danas čuli mnogo pametovanja o kokosovom ulju, američko udruženje kardiologa nam je otkrilo da su objavili veliko upozorenje. Istakli su da konzumiranje ove namirnice može da bude jako opasno a da to i ne znate.

Naučnici su otkrili da je kokosovo ulje čest razlog dobijanja kardiovaskularnih bolesti a na nama je da vas upozorimo.

Kokosovo ulje povećava nivo LDL holesterola koji je upravo nazvan lošim, a najgori slučaj je što se taj isti rezultat pojavio u svih sedam studija a čak u šest od sedam studija, pokazano je povećanje koje je mnogo značajno toliko da se ne može ignorisati.

Oprezno sa kokosovim uljem i dobro obratite pažnju u kakve svrhe ga koristite. Nisu nam džaba javili ove informacije.

Facebook Comments
loading...
Shares