SUZANA DOŽIVJELA VELIKO RAZOČARANJE: Djeca su je ispljuvala i zaboravila na nju! SVA U SUZAMA SE JAVILA I SAOPŠTILA GROZNE VIJESTI!!! - Apotekica

SUZANA DOŽIVJELA VELIKO RAZOČARANJE: Djeca su je ispljuvala i zaboravila na nju! SVA U SUZAMA SE JAVILA I SAOPŠTILA GROZNE VIJESTI!!!

Suzana Perović i dalje prolazi kroz jako težak period svog života. Iako je mislila da će problemi biti riješeni kada izađe iz rijalitija, problemi su tek nastali. Ipak, djeca su joj potpuno upravu i nije uredu da se ponovo bavi sa Mikijem koji joj zagorčao i rijaliti i život. Njena djeca joj žele samo najbolje ali je Suzana zaslijepljena.

Loading..

 

 

 

 

 

 

 

Veliko je iznenađenje i razočarenje doživjela kada je krenula kući poslije rijalitija. Njena djeca su je čekala u autu kako ih kamera ne bi snimila jer se mnogo stide zbog svega.

Ne žele da ih tako pamte i odmah su majci očitali lekciju. Rekli su joj da zaboravi na Mikija ako ih voli i da se pomiri sa bivšim suprugom jer je jedino on nije maltretirao u životu.

Međutim, srcu nije moguće da se sudi. Suzana nije pristala na to i krišom se čuje preko telefona sa Mikijem te ugovara sastanak.

Kada su to djeca saznala, postavili su joj ultimatum i rekli su joj ili oni ili Miki, pa da se odluči. Ponovo su joj rekli sve šta su vidjeli i kako je to sve izgledalo kada su gledali i pitali je da lije to baš ono što ona želi od svog života.

Suzana kao da je poludjela i dalje samo misli na Mikija i na ljubav a ni svjesna nije koliko joj Miki škodi i šta joj sve radi.

Facebook Comments
Loading..
Shares