STRAŠNO: Žena na Floridi snimila iznenadan susret sa otrovnom zmijom - Apotekica

STRAŠNO: Žena na Floridi snimila iznenadan susret sa otrovnom zmijom

Dok je šetala sa prijateljima po livadi, stanovnica Jacksonvillea Lindsey Nilsen, naišla je na ogromnu zvečarku. Sve je to uspjela da snimi i postavila je video na internet. Kada su ljudi vidjeli, nisu mogli da dišu od straha.

Loading..

 

 

 

 

 

Nilsen nije mogla da izdrži a da snimak ne objavi na internet. Objavila je na Facebook i objasnila da je slučajno naišla na zmiju koja je mnogo otrovna. Radi se o zvečarki i dugačka je 180cm.

Livada je na mjestu kod Oakleaf na Floridi. Nilsen je na opsiu videa pitala ljude da li je lijepa ta zmija. Otkrila je u komentarima da tu zmiju njeni prijatelji i ona, nisu htjeli da povrijede. Pustili su je da ode u travu. Gmizajući je otišla a nisu joj učinili ništa zbog poštovanja.

Njima je zaista mnogo stalo da života drugih, pa kada su i životinje u pitanju. Iako je bilo svakavih komentara, ostao je jedan upečatljiv:

“To je velika zmija. O moj Bože, ona je mnogo duga, najmanje šest muških stopa.”

Ono što mnogi ne znaju, jeste da ako vi zmiju ne dirate i budete mirni, ona vam ništa neće. Ukoliko ste vi u panici ili pokušate da je ubijete, ona će samo da se odbrani. Ali tko ne bi bio u panici kada vidi ovakvo stvorenje? Zaista je mnogo strašna.

Facebook Comments
loading...
Shares