Poznati pjevač narodne muzike Ibro Selmanović je naime prije par godina doživio jedan pek koji je zaista bio neviđen i to se desilo na snimanju emisije. Tokom pjevanja njemu je uletjela pčela u grlo i vjerovali ili ne ujela ga za krajnike. On je radio sve na tome da ignoriše a onda je ipak nastavio da pjeva ali morao je da prekine jer u jednom trenutku se nije osjećao nikako dobro.

Odjednom se dešava gušenje ali on nije mogao da dođe do daha ali ni ti riječi da bi objasnio ljudima šta mu se dešava i kakve probleme sad ima. Nekako je uspio da pokaže da ga je ujela pčela i ljudi su odmah pozvali hitnu pomoć i ona je stiga jako brzo. Nakon par sati u bolnici njega su pustili kući na kućno liječnje.

On je rekao da nikada neće moći da zaboravi ovaj datum jer je toliko teško bilo i mislio je da će ovo gore da završi. Prisjetio se toga trenutka i rekao je svima da je bilo smiješno ali njemu nije i da svaka sekunda koja je prolazila njemu je sve gore i gore bilo. Kaže da je od toga trenutka dobio fobiju od plčele i sada bježi od njih kao od medvjeda kada vidi.