Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Strašna ispovijest Rade Manojlović: ”Predstavila se kao moj fan, a onda je pokušala da me skine i radila je užasne stvari..” – Apotekica

Već neko vrijeme ne govori se mnogo o atraktivnoj pjevačici Radi Manojlović. Njena karijera se digla na visoku ljestvicu, iza sebe ima mnogo hitova iako je jako mlada, a o privatnom životu ne treba ni govoriti, jer nije uvijek bilo sve sjajno. Sa dvanaest godina je izgubila majku i od tada je vrijeme provodila u kući i kuhinji.

Svo svoje slobodno vrijeme posvetila je ocu i brizi oko mlađeg brata. Kada je imala sedamnaest godina odlučila je da se prijavi na takmičenje ”Zvezde Granda”.

Obzirom da je živjela daleko od Beograda, gdje se odvijal takmičenje, Radin otac je morao da traži i pozajmljuje novac od komšija kako bi platio prevoz do Beograda. Bili su u zaista katastrofalnim uslovima. Nakon što je Rada počela da radi i zarađuje, dala je ocu novac da kupi sebi traktor, što mu je oduvijek i bila želja, te da tako zaradi za svoju porodicu.

Pjevačica je na početku svoje karijere bila u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem, a zbog pritiska medija koji su isticali kako Milan ne voli djevojke nego muškarce, Rada je prekinula ovu ljubavnu romansu. Sada je u vezi sa takmičarem ”Zvezda Granda” Harisom Berkovićem.

Saznajemo da se par htio vjenčati nekoliko puta, ali da Haris ima problem sa kockom, zbog čega se stalno odlaže taj čin. Rada nam je otkrila kako je skoro imala neugodnu situaciju, kada joj je prišla jedna djevojka i počela da se skida, a nju da napastvuje.