Mi sada govorimo o jednoj temi koja je svuda oko nas naime radi se ovdje o ljubavnim parovima gdje su razlike u godinama jako velike. Nekada je to bila jako rijetka pojava ali zadnjih 15 godina sve je češće i takvih je bračnih zajednica svuda oko nas.

Rijetko situacija može da bude takva da su žene dosta starije od muškaraca a jako često opcije gdje su stariji muškarci naime oženili djevojke kojima mogu da budu očevi a u nekim situacijama i djedovi. Mnogo je takvih slučajeva koji su na estradi a zadnji o kojim smo pričali je od Mik Džegera, Pjevač Rolingstounsa koji ima vjerovali ili ne 43 godine mlađu suprugu od sebe.

Jako često ovakve priče mogu da izazovu jako negativne reakcije u javnosti a djevojke budu na udaru od kritičara i mnogi ne vole to ali radi po svom jer ne žele da se iko bori sa njihovim izborima. Mi danas govorimo o Rupertu Murdohu koji ima 89 godina i Američki milijarder a u braku je sa 25 godina mlađom suprugom Džeri Hol. ona ima 64 godine a bili su na odmoru u Barbadosu.