Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Stanivuković dobio poruku od Dušana: ”Pazi da ti se nešto ne desi, jer Tanja je moja žena!” – Apotekica

Iako su još odavno na ratnoj nozi i treba da potpišu papire za razvod braka, Tanja i Dušan su idalje u formalnom braku. Svjedoci smo da u posljednje vrijeme mnogo se govori o ljubavnoj aferi Tanje Savić i mladog gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića.

Obzirom na novonastalu situaciju, Dušann očigledno nije mogao da ne odreaguje, pa se oglasio i poručio Drašku da dobro pazi na sebe i na svoje ponašanje, jer je Tanja još uvijek njegova žena.

Mediji su prenosili njegve riječi, ali obzirom da Dušan i pjevačica već godinu i po nisu u dobrim odnosima, on očito još ne da na nju. Gradonačelniku je poručio da nikada neće biti sretan, dok kupi njegove ostatke.

Smatra se kako je Dušan izrevoltiran i ljut, nakon što je saznao kako je Tanja izjavila da je zaljubljena i da se njeno srce sada nalazi u Banja Luci. Dušan je pitao Draška kakav je ukus usana njegove supruge dok je ljubi, da li sladak ili gorak.

Još uvijek se Draško Stanivuković nije oglasio i dao neki komentar na ovu temu, a nama samo ostaje da vidimo kako će teći situacija među njima u narednom periodu.