Staniji usred snimanja u ogrtaču koji je bio svileni, puhnuo vjetar i SVE OTKRIO!!! Ovo nikada nije pokazala kao sada... - Apotekica

Staniji usred snimanja u ogrtaču koji je bio svileni, puhnuo vjetar i SVE OTKRIO!!! Ovo nikada nije pokazala kao sada…

Stanija sada ima milion pratilaca na instagramu te je s toga odlučila na neki način da se ” oduži ” pratiocima. Ona se slikala u svilenom ogrtaču na kojem se vidi kako drži dva balona, jedan balon je kao broj 1 a drugi je kao slovo m, što asocira na milion pratioca na instagramu.

Loading..

 

 

 

 

 

U tom trenutku je ” puhnuo ” vjetar i zadigao joj ogrtač. Ispod ogrtača očigledno nije imala ništa što se i vidi na slici. Ona je zvijezda ” zadruge 2 ” što je svima do sada poznato.

Poznata je i po tome što objavljuje eksplicitne fotografije na kojima iskazuje svoje atribute. Mnogi je kritikuju zbog njenog posla ali po svemu sudećim i viđenim do sada ne obazire se na te komentare.

Sada je začepila usta kritičarima jer je stigla do brojke od milion pratioca na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža, instagramu. Sigurno će joj popularnost porasti još više nakon ovog podviga.

Ona je ” prizvala ” pratioce svojim fotografijama. Zadnjom slikom je pokazala kako misli na te sve pratioce i počastila ih slikom na koju niko ne može ostati ravnodušan.

Mi joj želimo mnogo sreće u njenoj karijeri i da ne stane na milionu nego da ide još i da vjeruje u sebe i svoje snove.

Facebook Comments
loading...
Shares