Stanija otkrila u rijalitiju kakvu vezu je imala sa Novakom Đokovićem: Svaki detalj akcije je otkrila! - Apotekica

Stanija otkrila u rijalitiju kakvu vezu je imala sa Novakom Đokovićem: Svaki detalj akcije je otkrila!

Stanija Dobrojević je poznata srpska starleta za koju sada mediji imaju što šta da napišu jer je ponovo ušla u rijaliti Zadruga. Da se prisjetimo, morala je privremeno da napusti rijaliti jer je bila zdravstveno ugrožena i odmah je bila prebačena u bolnicu.

Loading..

 

 

 

 

 

Sada, kada je sve uredu i kada se stanje Stanije Dobrojević stabilizovalo, odlučila je da se vrati u rijaliti i da ponovo izdominira među svima.

Sada kada je ponovo tamo, isplivali su neki detalji veze sa Novakom Đokovićem. Velika prašina se podigla oko toga ali o čemu se zapravo radi, otkrivamo u nastavku.

Priznala je kako su one bile oduševljene i polaskane što mogu da se druže sa njim, ali sve to zbog Stanije. Zatim su često išli na kafe i baš su se fino družili.

Stanija kaže da se njen prvi poljubac desio u sedmom razredu osnovne škole, a prva ljubav u drugom razredu srednje škole. A onda je otkrila i da je nevinost izgubila sa 18 godina.

Uradila je to sa dečkom koji je njenih godina i čekao ju je dvije godine da bi bila spremna na odnose i zajedno su bili 5 godina. Rastali su se u drugoj godini fakulteta i svako je otišao na svoju stranu.

Facebook Comments
loading...
Shares