Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Šta je ovo!? Lepa Brena objavila sliku kako je izgleda prije ”Slatkog Greha”: Ne liči na sebe od silnih operacija! – Apotekica

Lepa Brena smatra se jednom od ikona bivše Jugoslavije koja je ostavila veliki pečat u tom periodu, a i danas njena popularnost i karijera idu uzlaznom putanjom. Njeno pravo ime je Fahreta Jahić, a javnost je poznata kao Lepa Brena.

Ona se proslavila ne samo u muzici, nego smo je mogli gledati i u raznim domaćim serijama i filmovima. Bila je zaista atraktivna i gotovo svi su voljeli njene pjesme. Koncerti su uvijek bili ispunjeni do zadnjeg mjesta, a ploče je prodavala u milionima primjeraka.

Oduvijek se za nju govorilo da je najzgodnija pjevačica, iako rijetko koja osoba zna kako je izgledala prije nego se pojavila u ”Slatkom grehu”.

Pjevačiva je rođena u Tuzli 1960. godine, da bi osamdesetih godina prošlog stoljeća započela sa svojom karijerom uz ”Slatki greh”. Sa dvadeset godina plijenila je svojim glasom i stasom.

Dans izgleda mnogo drugačije, jer je već uradila nekoliko plastičnih i estetskih operacija na svom licu, a mnogi kažu kako se izobličila i ne liči na sebe.

Šta vi mislite!?