Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Srpski ministar isprozivao hrvatskog predsjednika! ”On je glupi hrvatski političar, baš kao i mnogi njihovi!” – Apotekica

Aleksandar Vulin koji je sprski ministar unutrašnjih poslova, jednom prilikom je isprozivao hrvatske političare, među njima i hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića rekavši za njega da je ”glup političar”, ali da ima još takvih u Hrvatskoj.

”U Hrvatskoj postoje prikrivene i otvorene ustaše. On je jednom prilikom dok nije znao da su kamere upaljene, priznao svojim brnaiteljima da ima ustaške korijene i da se toga ne stidi.

Milanović je jedan od onih prikrivenih ustaša i pripada prikrivenim sljedbenicima. Osim toga, dokazao je koliko je glup kada je 2015. godine htio da zatvori granice prema Srbijim, a pored toga svaki dan napada Vučica i cijelu Srbiju!” – rekao je Aleksandar Vulin.

Zoran Milanović je nekoliko puta istakao da Alksandar Vučin ne radi ništa dobro za Srbiju jer je najveći ratni huskač koji se desio poslije devedesetih godina. To Srniji ništa dobro ne donosi.

Milanović je istakao i da Srbija ima veliku želju da postane članica Evropske Unije, te da ništa ne rade po tom pitanju, ali da Albanija i Sjeverna Makedonija marljivo pokušavaju da se pridruže