Sramotnije ne može biti: Ima samo 1 razred škole a ni sanjala nije da će se to saznati! Nakon ovog saznanja sve će se promijeniti! - Apotekica

Sramotnije ne može biti: Ima samo 1 razred škole a ni sanjala nije da će se to saznati! Nakon ovog saznanja sve će se promijeniti!

Aleksandra Subotić je rijaliti takmičarka koja je diskavlifikovana iz takmičenja, a sada se otkrilo mnogo čega o njoj pa se mnogi i ismijavaju za njom. Naime, otkrili su da Aleksandra Subotić ima samo jedan razred škole i to je zaista sramotno.

Loading..

 

 

 

 

 

Miljana Kulić je ta koja je pokrenula tu temu, jer je pokušala da isprovocira Ljubu Pantović i to je uspjela. Odglumila je novinarku, i pokušala je da sve zabavi ali to je mnogo uvrijedilo Ljubu kao čovjeka.

Otkrila je potresne detalje iz života njene kćerke a to joj je mnogo zasmetalo. Miljana je rekla kako je otac Aleksandre, Karađorđe rekao kako je Ljuba ljubomorna na svoju Aleksandru i onda je Ljuba i planula na Miljanu.

Ljuba je počela da se pravda i rekla je kako joj je to najveća greška u životu i da je otac Aleksandre čovjek koji je najviše na svijetu mrzi.

Rekla je kako je suludo to što su rekli da je ona ljubomorna i to baš na svoju kćerku, te da je ona ta koja je posvetila svog 80 % vremena kako bi djecu izvela na pravi put.

A prijedlog oca je bio da Aleksandra drži noćni klub i da ne završava školu jer joj neće biti potrebna a poslije će sama sebi kupiti od posla koji bude radila. To je njegova i njena greška najveća u životu.

Facebook Comments
loading...
Shares