Sramotni snimak Dare Bubamare: Zbog ovoga se mora postidjeti, fuj!!! - Apotekica

Sramotni snimak Dare Bubamare: Zbog ovoga se mora postidjeti, fuj!!!

Dara Bubamara je estradna pjevačica koja već 26 godina gradi karijeru ali na svemu i svačemu. Kod nje nije samo dobra muzika u pitanju, kod nje su i skandali i tijelo razgolišeno, sudovi, svađe i još mnogo mnogo loših predstava. Ovo sada je još gore od svega.

Loading..

 

 

 

 

 

Ova situacija je mnogo upečatljiva iz njene karijere, riječ je o Maksoviziji iz 1993. godine. Tada je kao tinejdžerka učestvovala u emisiji i osramotila se javno.

Tu emisiju su svi upamtili po njenom blamu. U tu emisiju ju je ugostio voditelj kao i legendarnog Čkalju kojeg nikada nećemo zaboraviti. osim Dare Bubamare, bilo je još nekih njenih kolega, ali Dara je ostala zapamćena i to je jedino bitno.

Čkalja je legendarni glumac kojeg zaista svi pamte po njegovim smiješnim scenama, a najviše po domaćem filmu Kamiondžije, to je bio pun pogodak. Ali to sada nije tema. Tema je Darin blam.

Kada ju je voditelj zamolio da odpjeva pjesmu Košava sa Dunava, ona je započela i nakon prve rečenice je stala a Čkalja je dobacio kao da li se već umorila.

Više o tome u sljedećem videu. Imate šta i vidjeti, zaista se ovoga Dara sigurno stidi, da je sada u emisiji sigurno se ne bi ovako ponašala. Pogledajte.

Facebook Comments
loading...
Shares