Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Snežana otkrila detalje kriminalnih aktivnosti svog sina: ”Nek mi je sin, mora da snosi odgovornost za svoja djela!” – Apotekica

Zbog loših stvari koje je uradio njen sin, Snežana Đurićič je postala glavna tema ovih dana. Naime, ona se našla u zaista nezgodnoj situaciji, pa sada svi o njoj govore i komentarišu na negativan način.

Marko Gvozdenović, sin pomenute pjevačice je osuđen na izdržavanje kazne zatvora, jer je optužen za krađu. Ovo nije prvi put da se pjevačice susreće sa ovakvom situacijom, ali uvijek je mislila kako će joj se sin promijeniti i opametiti.

On je radio u jednoj pizzeriji koja je u vlasništvu Elizabete Zdravić, te ju nju prije nekoliko dana potkrao. Osim što je uzeo novac, jer je ukrao i automobil koji je koristio prilikom dostave hrane.

Kad god bi negdje počinjao sa radom, napravio bi štetu. Uvijek je dobijao razne kazne za to, a niti jedna nije bila ispod 20 000 dinara. Snežana je rekla kako ona nema nikakve odgovornosti što se tiče ove situacije, jer je njen sin punoljetan i radi što on želi.

Prvi veći prekršaj koji je napravio bio je 2001. godine kada je u saobraćajnoj nesreći usmrtio djevojku Jelenu. Odležao je svoju kaznu u zatvoru, da bi 2016. godine ponovo imao saobraćajnu nesreću, ali je ovaj put pobjegao samjesta gdje se desila nesreća.