Snežana napala Jelenu usred emisije i počele su da se svađaju: "SVI ZNAMO DA SI TI JECO NA SLIKAMA, AJDE ŠUTI, SVE SI NAS OBRUKALA!" - Apotekica

Snežana napala Jelenu usred emisije i počele su da se svađaju: “SVI ZNAMO DA SI TI JECO NA SLIKAMA, AJDE ŠUTI, SVE SI NAS OBRUKALA!”

Jelena Karleuša kada se vratila iz Kine, odmah je otišla na prvi snimanje drugog kruga u Zvezdama Granda. Prije nego što se pojavila, Saša je sve zamolio da je ne ispituju i to pred kamerama šta se desilo između nje i Ognjena i svi su se složili sa tim, osim Snežane Đurišić.

Loading..

 

 

 

 

 

Mi ne znamo da li će to emitovati, ali velika svađa je izbila kako saznajemo od poznatih izvora. Snežana je usred cijele emisije pitala Jecu šta se to dešava sa njom i Ognjenom i zbog čega je to sve nastalo?!

Onda je Jelena počela da se pravda i rekla da na slikama nije ona, sve je to pričala umilnim glasom i skoro da je počela da plače jer joj je bilo strašno neprijatno.

Onda je Snežani pukao film, i kako bi joj se osvetila za sve godine kada je Jelena vrijeđala njihovu muziku i pjevanje, prekinula ju je i rekla da više ne laže, te da znaju svi da je na slikama ona i da nije nikakva montaža.

Onda je Jelena ustala sa stolice i zamolila Sašu da Snežanu makne iz studija jer bi moglo svašta da se desi. Tražila je da se ugase kamere i da prekinu snimanje.

Onda je Saša smirio situaciju i kritikovao Snežanu jer ih je predhodno upozorio da ništa ne spominju, te zbog čega ga nije i poslušala. Ali Snežana se samo cinički smijala i naplatila joj za sve do sada.

Facebook Comments
loading...
Shares