SLOBA ULAZI U ZADRUGU: Kada Luna sazna, doživjeti će još jedan nervni slom! - Apotekica

SLOBA ULAZI U ZADRUGU: Kada Luna sazna, doživjeti će još jedan nervni slom!

Skandalima u rijalitiju Zadruga, nema kraja. Sada kada se Miljana zaručila, Veliki šef je obećao da će joj donijeti najbolju vjenčanicu i ispuniti joj svaku želju samo da se uda u rijalitiju. Ovo će biti veliko slavlje i svi će znati za ovo.

Loading..

 

 

 

 

 

Čak su sinoć održali pregled snimaka ali nije moglo da ne prođe bez svađe. Miljanu Kulić su prvu pitali, i pregledali njene snimke. Kada je Milan Milošević ušao u Zadrugu odmah su znali da će doći do okršaja.

Pustili su odmah Miljanin snimak kako ona i Zolo izjavljuju ljubav jedno drugom. Pa onda i vjeridbu, kojoj se majka Miljane strogo protivi. Ona ne želi da dođe do svadbe i kaže da je Miljana zapostavila dijete.

Onda su počele da se raspravljaju oko njenog vjenčanja a Veliki šef je rekao da će joj svaku želju ispuniti i da može da bira tko će joj pjevati na svadbi a ona je kao iz topa rekla da to bude Sloba Radanović.

Kada je shvatila šta je rekla, dodala je i Milenu Ćeranić i Milicu Pavlović. To će se sigurno i desiti.

Kako li će se Luna ponijeti cijeli dan u Zadruzi sa Slobom kada bude vjenčanje, iako da ne zaboravimo da je neki dan imala krizu, Marka je nazvala Slobom ali na sreću nije čuo. Šta će biti kada sazna i kako li će sve da se odvija, ostaje nam da čekamo i da vidimo.

Facebook Comments
loading...
Shares