Sloba Radanović u KRITIČNOM STANJU: Doktorica JAVNO objasnila njegovo stanje i rekla da mu srce sve više otkazuje! Svi su u nevjerici!!! - Apotekica

Sloba Radanović u KRITIČNOM STANJU: Doktorica JAVNO objasnila njegovo stanje i rekla da mu srce sve više otkazuje! Svi su u nevjerici!!!

Sloba Radanović je krenuo pogrešnim putem posebno za zdravlje a sada se i njegova doktorica oglasila i javno rekla šta se to dešava sa Slobom Radanovićem. Sve je razočarala svojim riječima ali i uplašila. Nažalost, ne donosi nam lijepe vijesti i bojimo se svi za Slobu Radanovića.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Sloba Radanović je prošle sezone u rijalitiju, tačnije prije godinu dana, izgledao dosta drugačije. Nije imao mišiće i pločice na stomaku, imao je veliki stomak i ogromno salo.

Imao je preko 110 kilograma ali je po izlasku iz rijalitija Sloba se dosta promijenio. Prvo da se podsjetimo kako je izgledao.

Ovako je Sloba izgledao, a sada je mnogo ljepši i zgodniji. Sve je to lijepo, ali put kojim je došao do toga je potpuno pogrešan.

Njegova doktorica je javno rekla da je mnogo zabrinuta za njegovo zdravlje i za zdravlje njegovog srca jer srce ne radi više tako dobro kao prije.

Zbog alkohola i steroida koje miješa, Sloba svoje zdravlje dovodi do kritičnosti. I njegova doktorica kaže da se to nikako ne smije i da je previše rizično. Sloba ipak je došao do top forme i sada je neodoljiv i prelijep. Uspio je što je htio ali njegovo srce više nije isto. Sada se ima i zašto da brine.

Facebook Comments
loading...
Shares