SLIKALI SU OGNJENA I JELENU KARLEUŠU A DA TO NISU NI PRIMIJETILI: Pogledajte gdje se sada kriju!!! - Apotekica

SLIKALI SU OGNJENA I JELENU KARLEUŠU A DA TO NISU NI PRIMIJETILI: Pogledajte gdje se sada kriju!!!

Jelena Karleuša je očigledno zakopala ratne sjekire sa Ognjenom Vranješom. Najveći dokaz za to je ulaznica koju ima Ognjen Vranješ za Jelenin koncert i to u najboljem dijelu gdje će Jelena Karleuša da nastupa. To iskreno niko nije očekivao i ovo je veliko iznenađenje za sve.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Naime, da se malo prisjetimo. Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ su imali aferu koja je trajala 2 do 3 godine i sve je to Ognjen objelodanio.

Isplivale su Jelenine eksplicitne fotografije i nakon toga je preminula njena majka, a onda i razvod koji se još uvijek dovodi u znak pitanja. Duško ni sam ne zna šta da radi zbog toga svega.

Ognjenu je očigledno svejedno za sve ali želi da se dobro provede na nastupu Jelene Karleuše zajedno sa svojih deset prijatelja.

Zakazali su sve a ulaznice su ih koštali oko 1000 eura. Vjerovali ili ne, Ognjen je izdvojio toliko novca i želi da  ide na njen nastup.

To možda znači da su se pomirili i da su nastavili svoju aferu a Duško je u Kini i nema pojma ni o čemu što se dešava. Ovo će sigurno biti najveći razlog za razvod braka. Šta vi mislite o svemu tome, da li će na kraju da se oni razvedu?

Facebook Comments
Loading..
Shares