Skandal u Zadruzi: Zerina hitno prebačena u bolnicu, svi su u šoku!! - Apotekica

Skandal u Zadruzi: Zerina hitno prebačena u bolnicu, svi su u šoku!!

Ovaj put pažnju je privukla Zerina Hećo koja je imala nervi slom kada je došla u svađu sa Zoricom Marković. Kako nam je poznato, Zorica je ovosedmični vođa i ovo joj nije prvi sukob sa takmičarima, ona je tu poziciju izgleda preuzela ozbiljnije nego što treba.

Loading..

 

 

 

 

 

Scena je nastala kada je Zerina Hećo branila Nenada Aleksića Ša, a to je zasmetalo Zorici kao i inače. Ona je opasan rijaliti igrač i sa njom se ne bi trebale prepirati.

A što se tiče Zerine, prije Zorice imala je i verbalni sukob sa Lepim Mićom a sada je morala još jedan skandal da napravi. Mnogo su ružnih riječi uputile jedna drugoj.

Zerina bi na Zoricu skočila i čupala bi je da nije bilo obezbjeđenja. Bila je spremna na sve. Zorica nije štedila riječi kao i inače.

Mnogo je gadosti izašlo iz njenih usta a ono što je najzanimljivije jeste to što je Zorica uvijek smirena kada se svađa i provocira, iako i ona ima svojih trenutaka kada je bolje da joj niko ne ide pred oči.

Zbog ovoga je Zerina imala nervni slom i hitno je prebačena u bolnicu. Ova slika je uznemirujuća i trebalo bi da se razmislite prije nego li ju vidite.

Facebook Comments
loading...
Shares