Skandal u stanu Tamare Đurić: Usred noći su urlali a onda je brutalno napao, komšije je jedva spasile!!! - Apotekica

Skandal u stanu Tamare Đurić: Usred noći su urlali a onda je brutalno napao, komšije je jedva spasile!!!

O Tamari Đurić ne prestaju da pišu zbog skandala koji se desio u njenom stanu i ispred stana. Ovo je zaista jako loša situacija i svi se nadamo da se neće na kraju završiti kobno, jer su to današnji slučaji jako aktuelni.

 

 

 

 

 

Komšije su usred noći čuli dernjavu i viku napolju pa su izašli na prozor kako bi saznali o čemu se radi. To se desilo prije nekoliko noći i tu u 23 časa.

Četiri opasna tipa, pustili su neku rep muziku i jako je bučno bilo, dozivali su Tamaru i samo je mogla biti Tamara Đurić jer ona živi u toj zgradi. Zvali su je pola sata i nakon što ona nije odazvala se, shvatili su da je nema i otišli su.

Iako su otišli, ponovo su se vratila ali samo trojica momaka i ponovo su dozivali Tamaru koja je na kraju morala da izađe iz stana u papučama i ogrtaču.

Prišla im je pod strahom i pitala ih što se deru i da šute jer bude komšije a već je dosta komšija bilo na prozorima.

Oni su joj poručili da ako ne bude izlazila kada je zovu, je*at će joj mater i naći će je gdje god se sakrije. U kakvom je problemu ova starleta, to niko ne može da zna osim nje. Ali da je ozbiljno, to sigurno jeste jer se vratila polomljenog nosa.

Facebook Comments
Shares