SKANDAL! MARINA PRED SVIMA ISTJERALA DARKA LAZIĆA! Plakajući ga je izbacila na ulicu i rekla mu da se ne vraća!!! - Apotekica

SKANDAL! MARINA PRED SVIMA ISTJERALA DARKA LAZIĆA! Plakajući ga je izbacila na ulicu i rekla mu da se ne vraća!!!

Marina Gagić i Darko Lazić su najavili svadbu za sljedeću godinu i Marina je rodila mu sina Alekseja te ga učinila najsretnijim čovjekom na svijetu ali izgleda da ni to nije dovoljno da Darko ubije ljubav prema alkoholu. Napravio je još jedan skandal i to na humanitarnom koncertu koji je sam organizovao.

Loading..

 

 

 

 

 

 

 

 

Kada je Darko stigao na koncert, otvorio je flašu visikija i odmah je počeo da pije. Marina je nešto kasnije stigla i kada je vidjela da pije, odmah mu je to i prigovorila.

Navodno je Darko njoj obećao da tu noć neće piti i ona je tražila da održi riječ a onda se on mnogo naljutio i rekao joj je da se smiri.

Rekao joj je da mu ne soli pamet svaki put jer je on mnogo stariji od nje a onda je rekao i da ode od njega i da se nikada ne vrati a Marina ga je samo tužno pogledala.

Sve su to slušale Sandra Rešić i Tamara Milutinović a onda su prišle do stola i tražile su od Darka da se ispriča svojoj vjerenici jer to nije uredu što je uradio.

Onda se Darko preispitao i izvinuo se vjerenici a onda je i poljubi, a Marina je rekla da je sve uredu i da se samo smiri.

Facebook Comments
loading...
Shares