Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Sjećate li se Žade? Serija ”Zabranjena ljubav” osvojila je mnoga srca gledaoca! A Lukas kojeg je svim srcem voljela,evo kako danas izgledaju – Apotekica

Serija koja je stara 15 godina, a u svoje vrijeme bila je najgledanija serija u regionu. Većina je seriju zvala imenom glavne glumice ”Žade”. Brazilska glumica Đovana Antoneli poznata po ulozi ”Žade” važi za najtalentovaniju glumicu Južne Amerike. Kad se pojavila na malim ekranima, njena ljepota je privlačila veliku pažnju ali i gledaoce.

A Murillo Benisio koji sada ima 49 godina glumio je glavnu ulogu i mnogim djevojkama je osvojio srce. Svojim izgledom, oduševljavao je druge, no sada kada je mladost prošla. Mnogi kažu da se mnogo promijenio. I dalje voli kamere, pa stalno objavljuje razna videa i slike, ali niko ne bi rekao da je to taj čovjek za kojim je Žade ludila, i čija je mnoga srca osvojio. Nećete moći vjerovati da je to on, lični opis je skroz promijenjen, da li su to godine ili genetika… Ili jednostavno život, ne znamo. Za razliku od Žade koja izgleda bolje nego prije!