Sjećate li se ove prelijepe maturantice čija slika je obišla cijeli svijet? Pogledajte šta joj se desilo, nije fer! - Apotekica

Sjećate li se ove prelijepe maturantice čija slika je obišla cijeli svijet? Pogledajte šta joj se desilo, nije fer!

Sigurno se svi sjećate ove mlade maturantice koja se zove Amina Čengić i imala je samo 18 godina kada je njena slika obišla cijeli svijet. Za samo nekoliko minuta, njena slika je imala 40 hiljada lajkova i na kraju uradila je nešto što je mnoge rastužilo.

Loading..

 

 

 

 

 

Amina je pobožna djevojka i ne želi toliko popularnost, te je zbog toga morala da obriše tu sliku na kojoj su joj svi pisali da je prelijepa i da je dar od Boga.

Amina Č. je ostala aktivna samo na Instagramu a na ostalim društvenim mrežama se deaktivirala. Mnogi su razočarani zbog toga ali ona ne želi da ima toliko popularnosti, mnogo je skromna djevojka.

Pogledajte kako ona danas izgleda, slažete li se sa nama da je i dalje prelijepa?

Ova djevojka je čudo na svijetu, zaista ima prelijepo lice a još je ljepše to što je odana svojoj vjeri i poštuje tuđe a voli svoje.

Iako je imala blistavu karijeru pred sobom, ona se odlučila da ostane takva kakva jeste i da se ne mijenja. Njena vjera je tajna uspjeha. Ostala je uvijek ista. Pogledajte još jednu njenu sliku koju smo vam na kraju teksta postavili. Svakako je dodala da je prezadovoljna na ovakvim iskustvom ali ne želi to.

Facebook Comments
loading...
Shares