Sin Željka Mitrovića je UBIO DJEVOJKU AUTOM: Uskoro će biti priveden zbog ove nesreće, pogledajte UŽAS!!! - Apotekica

Sin Željka Mitrovića je UBIO DJEVOJKU AUTOM: Uskoro će biti priveden zbog ove nesreće, pogledajte UŽAS!!!

Željko Mitrović je svima jako dobro poznat. Svi znaju tko je taj čovjek, samo je dovoljno da se kaže Pink TV i sve je jasno. Svi znaju da je Željko multimilioner i da za svojim leđima čuva svog bahatog sina. Osim što je bahat, on je ispao i ubica i to jako dobro kriju.

Loading..

 

 

 

 

 

Prije par godina, svojim ličnim autom, sin Željka Mitrovića, Aleksandar, udario je djevojku i ubio ju je. To su mnogo krili ali majka ove djevojke je sve vidjela.

Djevojka se zove Andrea Bojanić i porodica Mitrović se nije udostojila ni na sahranu doći a ni izjaviti saučešće. Uopšte ih ne zanima šta je sin uradio toj djevojci.

Jako brzo se izvukao zatvorske kazne sve na ime svog poznatog oca. Danas iako je sve to uradio i nosi na savjesti, uopšte ne žali.

I dalje vozi skupocjene automobile i novac ne žali na to. Voli da bude u korak sa vremenom.

Majka od ove djevojčice je na suđenju rekla kako se pojavila samo pet minuta poslije nesreće i znala je da nešto nije uredu. Sama je poznala svoje dijete a to je za nju bilo najgore. Sve je vidjela samo nije udarac. Ono što ona želi, jeste pravda za njeno dijete i ne zanima je čiji je sin Aleksandar, jer i ona ima dijete a to dijete je ubijeno a krivac hoda slobodno.

Facebook Comments
loading...
Shares