Severina Kojić objavila novu fotografiju: Nikada vatrenija, u donjem vešu, muškarci ostaju bez daha kada je vide - Apotekica

Severina Kojić objavila novu fotografiju: Nikada vatrenija, u donjem vešu, muškarci ostaju bez daha kada je vide

Zadnjih nekoliko tjedana, mnogo se pisalo o Severini Kojić i njenom razvodu, te se odjednom sve utihnulo. Ništa se više ne spominje, ali sada je ona ta koja je odlučila da sve iznenadi, pa bar sa slikom.

Loading..

 

 

 

 

 

Severina je na Instagramu objavila nekoliko svojih provokativnih slika, ne samo jednu. Odlučila je da najavljuje polako svoj novi album i to sa novim slikama.

Što se tiče nas i naših mišljenja, njoj mnogo dobro stoje 47. godine, niko ne bi rekao da ima toliko, jer izgleda fenomenalno.

Ovo je samo jedna od slika. Nju je objavula danas a jučer je objavila sliku u crnom mantilu i grudnjaku.

Zaista se mnogo trudi da zainteresira svoje fanove a i polako im odaje svoje naslove pjesama koje će se naći na novom albumu.

Znajući koliko Seve radi i koliko ulaže u karijeru, to će biti svaki hit. Nadamo se da će bar upola biti kao do sada što su joj bile i želimo joj mnogo sreće. Do tada, evo još jedna mnogo izazovna slika. Muškarci su odmah pisali komentare i zaista niko ne može da bude ravnodušan kada je vidi. Očarala bi svakoga muškarca. Pogledajte i presudite sami. Svoje utiske nam pišite u komentare ispod posta.

Facebook Comments
loading...
Shares