Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Sekina pomoćnica otkrila: ”Tjera me da kupim mrve prstima po podu…” Kakav je njihov brak, Veljko ustaje rano i onda… – Apotekica

Više puta pisalo se u medijima kako žive javne ličnost, i većina njih živi u vilama u kojim su potrebni pomoćnici. Kako doznajemo Lepa Brena ima 9 pomoćnika, Dragana Mirković čak 11, a Jelena Karleuša ima najbolji odnos sa svojim pomoćnicima da joj čak i ponekada djecu čuvaju. Svi oni zaposleni su kod javnih ličnosti gdje im pomažu u kućanstvu.

Karleuša je i podijelila sliku pomoćnika koji su u trenerci na kojim piše ”Ja sam vegetarijanac”, gdje očigledno svoju ljubav prema voću i povrću prenijela i na sve ostale. Dok je Brena jednoj od služavki uplatila kćerkin fakultet na čemu je ova žena do kraja života zahvalna.

Oglasila se i žena koja je dugo godina radila kod Seke Aleksić. A za nju ističe da je veoma dobra osoba, sve što ima dijeli sa drugima, i ljuta je na medije koji govore za Seku da je bezosjećajna, to uopšte nije istina. Pored plate davala je još mnogo toga. Ističe i da je dosta sitničava, ima jako skupocjeni tepih. Za čišćenje njega ne smije koristiti tepih, već mora rukama sve skloniti što padne na njega. Zajedno sa svim ostalim pomoćnicima radila je i pomagala, a Veljko je svima njima podrška i oslonac pogotovo svojoj supruzi.