Saši Popoviću usred emisije pukao film: Postavio je Jeleni uslov, "Ili ćeš to da uradiš, ili letiš iz Granda!!!" - Apotekica

Saši Popoviću usred emisije pukao film: Postavio je Jeleni uslov, “Ili ćeš to da uradiš, ili letiš iz Granda!!!”

Poznato nam je svima da Sale je u poslu sasvim drugačiji čovjek nego izvan njega i u poslu neće trpjeti greške a posebne one koje je Jelena napravila na snimanju. Čak je morao da prekine emisiju i da je izvede sa scene kako bi je upozorio. Mnogo je bio oštar prema njoj ali vrijedilo je jer se Jelena poslije ispravila.

Loading..

 

 

 

 

 

Jelena je morala da se vrati iz Kine kako bi nastavila sa snimanjem emisija, i na njenom licu se vidjelo grozno raspoloženje ali nisu joj to zamjerili.

Kada je Saša primijetio da ona nikome ne daje glas i da je totalno nezainteresovana, morao je da prekine snimanje. Poveo ju je sa sobom i rekao joj sljedeće:

“Vidi Jelena, znam da ti nije lako, ali ovo emitovanje zavisi od svih nas. Znači, zaboravi šta se desilo i počni da misliš o kandidatima. Nimalo nije lak period kroz koji prolaziš, ali kandidati to ne smiju da osjete. Ako ne želiš da surađuješ, praviti ćemo pauzu u poslovanju sa tobom.”

Jelena se nakon toga prizvala sebi i počela je da drugačije razmišlja. Možda je Saša bio i prestrog ali pomogao je jer je Jelena se vratila svome stavu i ostala je ista.

Šta god da je bilo, ona je ostala ista a to tome je najviše doprinijeo Sale pa je shvatila i da mora da ćuti nekada jer joj popularnost sada zavisi od Saleta.

Facebook Comments
loading...
Shares