Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Saša Popović napisao testament: Svu imovinu i milione neće ostaviti svojoj djeci, nego evo kome.. – Apotekica

Kako pišu domaći mediji, Saša Popović iako je dobrog zdravstvenog stanja, napisao je testament u kojem jasno navodi kome ostavlja sve svoje nekretnine, automobila i milione zarađene od Grand produkcije.

Izjavio je kako nikada ne zna šta se može desiti, a da kasnije ne bi bilo problema oko podijele i da se porodica ne bi svađala, onda je on na vrijeme naveo ko će šta da donije. Popović je na razne načine zaradio novac, te je pokrenuo i sam nekoliko biznisa koji bi omogućili njegovoj porodici bolju budućnost.

Izvor poznat redakciji otkrio je kako se Saša boji za svoje zdravlje, naročito u posljednje vrijeme kada nas je napustio veliki broj poznatih osoba. Nije želio da čeka ni trenutka, nego je odmah pozvao svog odvjetnika i otkrio mu kako želi da ostavi svoju imovinu.

Naime, sve što ima ostavio je svojoj supruzi Suzani, jer je ona mlađa petnaest godina od njega i smatra da će mnogo bolje i lakše da podijeli njihovu imovinu. Smatra kako će ona savjesno podijeliti sve između sebe, njihove zajedničke kćerke i Suzaninog sina o kojem se Saša brinuo kao da je njegov.

Suzana je sada bogatija za nekoliko miliona eura, a sa Sašom već nekoliko godina uživa u lijepom i skladnom braku.