Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Saša Popović izbacio je iz takmičenja Zvezda Granda: Napustila je Srbiju, promijenila se iz korijena, evo kako sada izgleda! – Apotekica

Takmičenje koje ima milionski auditorijum, na koje se prijavljuju svi kandidati sa Balkana pa i šire su Zvezde Granda. Mnogi su prošli kroz takmičenje sa usponima i padovima, i oni koji su poznati po skandalima. Pjevačica Marija Mara Stojadinović pojavila se u takmičenju davne 2006g i izdala prvi album za Grand. To su bili njeni prvi dani muzičke karijere.

Odrasla je u Vrnjačkoj Banji, svoju karijeru veoma je mlada započela sa 18 godina. Umjetničko joj je ime Lepa Mara, koja je ostala i dan danas atraktivna plavuša sa oblinama. Višak kilograma joj ne smeta, zna kako to iznijeti na pravi način.

Šuška se da je ona izbačena iz Granda, zbog nekih slika u toplesu. Što je tada za Grand bilo nemguće i jako bi uticalo na sami ugled televizije koja je i tada bila popularna. Marija se preselila u Ameriku , gdje se i udala za fudbalera, sa kojim je u sretnom braku.