Saša nije mogao da vjeruje kada je vidio u kakvom je stanju došla Ana Sević: Plakala je i tresla se zbog velike neprijatnosti! - Apotekica

Saša nije mogao da vjeruje kada je vidio u kakvom je stanju došla Ana Sević: Plakala je i tresla se zbog velike neprijatnosti!

Ana Sević je doživjela veliku neprijatnost kada je htjela da se slika pred novinarima na snimanju jedne emisije u Grandu. Naime, kako je shvatila šta se desilo, mnogo se postidjela da je počela i da plače na kraju.

Loading..

 

 

 

 

 

Ana Sević je došla u studio i odmah su je novinari zaokupirali, pa je odlučila da skine jaknu kako bi se slikala u tek novoj haljini. Haljina je zaista bila specijalna. Ali Ana nije primijetila da joj se haljina pocijepala i kada je vidjela, mnogo se posramila.

Odmah se okrenula i otišla u toalet da proba da popravi haljinu ali nije mogla da izdrži i počela je da plače. To ju je mnogo rastužilo, jer je sva sigurna u sebe i hrabra stajala pred novinarima a da nije znala kakvu neprijatnost je doživjela.

Pogledajte je, zar nije prelijepa? Kao iz Barbie filmova je zaista. U emisiji kod Saše Popovića je sjela do svoje koleginice Milice Pavlović i tako su uživale.

Ali onda je Sale odlučio da je ispita povodom veze sa Darkom Lazićem, ali ona je i dalje ostala ista. Ipak je na video koji je Sale spremio pustila poneku suzu, ali ostala je čvrsta do kraja.

Morala je da izađe malo sa snimanja i da se smiri jer joj je to teško palo, a za Darka je rekla jedino da to sebi nikada nije trebao da dopusti. Da napomenemo, Darko još uvijek nije potpisao papire za razvod. Ne želi da se razvede od nje.

Facebook Comments
loading...
Shares