Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Samohrani otac usvojio svu braću i sestre kako ih niko ne bi razdvojio! Djeca su zaplakala kad su saznala da idu svi u novu porodicu! – Apotekica

Lamont Thomas sigurno će ostati jedan od zapaamćenijih osoba, koji su uspjeli svojoj zajednici da doprinesu na lijep i dosjetljiv način.

Uspio je da pokaže svima, kako u današnje vrijeme možemo biti dobri i pomoći osobama kojima je pomoć zaista potrebna. On je usvojih petero braće i sestara, samo da se oni nikada ne bi razdvojili , već da mogu zajedno odrastati.

Kada se cijeli proces oko usvajanja djece završio, Lamont je imao čak dvanaestero djece. On je veoma brižna osoba, koji želi da pomogne svoj djeci koja nemaju starateljstvo. Iako je nemoguće da baš svima pomogne, on se trudi koliko god je to moguće.

Imao je svoje dvoje djece, kada je odlučio prvi put da usvoji djecu. Naime, njegov prijatelj je trebao da ostavi djecu na usvajanje, pa je Lamont usvoji njegovo dvoje djece. Poslije toga je usvojio još dvoje.

Otkrio je za medije da se osjeća najsretniji kada pomogne nekom djetetu koje se osjeća loše i odbačeno. Zadnjji put je usvojio njih petereo, jer nije htio da gleda kako djeca odrastaju u različitim porodicama i daleko jedno od drugih.

Pogledajte video: