Samo pet minuta prije Jeleninog nastupa, Ognjen je objavio skandalozan status: Ponovo je obrukao JAVNO!!! - Apotekica

Samo pet minuta prije Jeleninog nastupa, Ognjen je objavio skandalozan status: Ponovo je obrukao JAVNO!!!

Ognjen Vranješ ne želi da pusti na miru Jelenu Karleušu pa je ponovo proziva preko statusa. Saznao je da Jelena na dodjeli nagrada treba da promoviše svoju novu pjesmu i zbog toga je objavio skandalozan status koji je izazvao brojne reakcije.

Loading..

 

 

 

 

 

Ognjen Vranješ je na svom profilu društvenih mreža napisao kako kada brod tone, miševi prvi padaju a iskusni kapet misli kako će sve skupa da ih spasi.

Ovim statusom je ponovo isprovocirao Jelenu, ali nije mogao ništa da joj učini jer je njena pjesma LAJK, mnogo uspješno prošla. Mnogo ljudi je pohvalilo njenu novu pjesmu a cijeli internet gori od komentara.

Na taj status koji je napisao, jedna žena starija od 53 godine, napisala mu je da ona ni mrtva ne bi legla pored njega. Ovo ga je mnogo ponizilo.

Onda je Ognjen našao način da ponovo pokaže kakav je on ustvari muškarac pa joj je odgovorio da on ne bi ni na drogama pored nje legao jer izgleda užasno.

Ako je tako rekao, onda je svaka žena ljepša od njega, a i svaki muškarac. Na kraju bi samo trebalo da saznamo da je Ognjen ubica i to bi ga najbolje opravdalo za sve izgovoreno. Ovo je zaista mnogo loše što joj je napisao.

Facebook Comments
loading...
Shares