Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Sakrila je tijelo muža, kako bi joj ostala njegova penzija! Jedan telefonski poziv otkrio je – Apotekica

Znala je da ako kaže da joj je muž umro, neće dobiti puni iznos penzije. Nensi Šedleski iz Pensilvanije nije mogla da živi bez muževe penzije, jer nije imala svoju. Nikada joj nije dao dovoljno novaca, samo ono za osnovu, pa joj je ”laknulo” kada je umro prirodnom smrću.

Ali otkrivši da joj je muž preminuo ne bi dobila puni iznos penzije, što njoj ne bi bilo dovoljno. To joj nije nikako išlo u korist pa se odlučila za ovaj korak. Ona je jednostavno prikrila da je on umro, njegovo tijelo je raskomadala u šupi krvnilčki, i preselila se u Las Vegas. Gdje je narednih 6 godina živjela sasvim normalnim životom.

Skupila je 121.000 dolara na suprugove ime, sve do jedne anonimne dojave policiji kako je smrt svoga muža sakrila. Nensi je privedena, i spremila je priču kako je njen muž na putovanju i da joj se nije javio sve ove godine. Policija je počela istraživati i saznali su da njen muž nije prešao granicu SAD.

Da je prijavila da je umro imala bi 14.000 dolara ovako ima daleko više, čime je privukla sumnju da je počinila krivično djelo.