Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Sad su se kockice složile! Gdje je zapravo krenula porodica Đokić: Novi detalji, nije onako kako pišu – Apotekica

Ovih dana jeknula je kao bomba vijest za ubicu trostrukog ubistva porodice Đokić, koja sve vrijeme ukazuje da je Džonić ubica. On je trenutno u pritvoru, ali je i okrivio svoju braću za saučešće u ovom trostrukom ubistvu. I oni su u pritvoru, a policija i dalje istražuje da li je on sam ovo uradio, ili je još neko bio upleten. Također u pritvoru su i njegovi sinovi, koje je Džonić pokušao okriviti u trenutku kada ga je policija hapsila. No oni za sad imaju alibi kada se to desilo.

Iako istraga teži ka tome da je Džonić bio sam u ovom svemu, jer je znao zabačene dijelove Južne Morave, zbog svog hobija, bavio se pecanjem. A i također je znao da se porodica vraćala od Goranove majke, i da svaki put prije dolaska kući svrate na izvor vode koji je veoma ljekovit.

Pronašli su i Džonićev pištolj, DNK je pronađen na novcu i platnenoj vreći koja je zakopana u dvorištu od Džonićevih sinova. Zbog toga sinovi su privedeni. Također izvor kaže da je Džonić dugovao braći novac pa da ih je zbog toga upleo u sve ovo.