ŠABANOV NASLJEDNIK DOŽIVIO JE MNOGO TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: BORE SE ZA ŽIVOT OVOG MLADOG ČOVJEKA!!! - Apotekica

ŠABANOV NASLJEDNIK DOŽIVIO JE MNOGO TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: BORE SE ZA ŽIVOT OVOG MLADOG ČOVJEKA!!!

Ovakve nesreće su postale česte, pa se zbog toga apeluju svi vozači da voze malo sporije i da budu više obzirniji prema svemu što se dešava na putu. Umalo da ovaj pjevač prođe kao Darko Lazić, u pitanju su bile samo sekunde. Da nije na vrijeme reagovao to bi mu se i desilo.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, ovaj pjevač, Šabana Šaulića nasljednik, Emir Habibović doživio je tešku saobraćajnu nesreću sa povratka sa Zlatibora. Tačnije, nesreća se desila kod Prijepolja prema Crnoj Gori.

Ni sam Emir ne zna kako se izvukao iz ove situacije. Jednostavno i sama slika automobila je strašna i niko ne može da vjeruje da je preživio. Ali dobro mu se uzvratilo dobrim. Kako je opisao uzrok nesreće, ništa se manje nije ni očekivalo.

Vozio je 80km/h i ispred njega je bio Fiat sa žutim tablicama pa je naglo zakočio. Emir nije mogao da se tako brzo zaustavi i da izbjegne nesreću, jer je vidio da su u autu mala djeca, nije ga zanimalo da li je muško ili žensko za volanom, jednostavno je htio djecu da spasi i skrenuo je sa puta.

Dok se on prevrtao samo je mislio da djeci bude dobro. I baš zbog toga ni njemu ništa nije bilo, što je mnogo čudno. Pogledajte auto, samo.

Vozači se ponovo mole da budu oprezni zbog snijega i stanja na putevima. Obratite pažnju, barem zbog djece koja su u saobraćaju.

Facebook Comments
loading...
Shares