Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

S kojom pričom je Džonić namamio porodicu Đokić: Plan je smišljao mjesecima, znao je da će mu rođak pomoći! – Apotekica

Glavni osumnjičeni Goran Džonić koji se ”krivi” sa trostruko ubistvo tročlane porodice Đokić, namamio ih je u smrt pričom kako mu se pokvario skuter. Zapravo im je presjekao put pa potražio pomoć u Južnoj Moravi. Đokić je vjerovao i imao povjerenja u Džonića, ali to ga je odvelo u smrt.

Kako izvor kaže: ”Đokići na putu do svoje kuće skrenuli su na izvor koji je ljekovit, na raskrsnici su skrenuli desno (a njihova kuća je bila na lijevoj strani). Na tom putu sreli su Džonića koji je smatrao da je to savršen momenat za zločin,koji je znao da porodica često svraća tu po vodu. Ubijedio ih je pričom kako mu se pokvario skuter kad je išao sa pecanja, Đokići su naravno povjerovali i krenuli sa njim u ”Dudine bare” na keju kraj Morave i tu su i ostali.

U zapaljenom autu Đokića bili su kanisteri sa vodom, koje Džonić nije htio iskoristiti, a bile su sasvim dovoljne za gašenja tog požara. Koje je i sam Džonić znao kao iskusni vatrogasac. Ali ti kanisteri su izbačeni napolje,kako izvor navodi poznat mu je i put separacije šljunka udaljen 2 kilometra, a prve kuće su oko 3km udaljene. Dovoljna udaljenost da niko ne ”provali” da se radi o ubistvu.